Főoldal
06-1-255-2055    Hétfő - Péntek: 9:00 - 18:00

01 Foldana-Liget társasház

video
Projekt Videó
Foldana Liget Társasház Budapest XIII. kerületében fog felépülni, de virtuálisan megnézhető. Az alábbi hivatkozáson hamarosan meg tudja nézni milyen lesz ha elkészül az épület.

alaprajzok
Szintalaprajzok
Sokat elmondanak a tervek. Nézze meg szintről szinte milyen alaprajzú lakások lesznek a társasházban. Keresse meg melyik felel meg legjobban igényeinek, válogasson amíg lehet.

Bővebben
hirek
Hírek
A weboldal elindult és ettől kezdve rendszeresen beszámolunk az építkezésről, változásokról. Lépésről lépésre követheti az eseményeket anélkül, hogy ki kellene mennie a helyszínre.

Bővebben
roofing
Tájolás
Az épület a Fáy utcát és a Frangepán utcát összekötő újonnan kialakított közben található, bejárata és garázskapui erre a közre nyílnak. Az épület tájolása kelet-nyugati, ezért a lakások zöme szintén kelet-nyugati, valamint déli tájolású.

Bővebben
Házban
Helységek
Társasház 53 lakásos Fszt + 5 emelet, azaz 6 szintes épület, egy üzlethelyiséggel, a -1 szinten 37 db gépjármű elhelyezésére szolgáló teremgarázsal, és a földszinten 18 beállós teremgarázzsal rendelkezik. A lakások kielégítik napjaink igényeit.

Bővebben
Technika
Hírek
A weboldal elindult és ettől kezdve rendszeresen beszámolunk az építkezésről, változásokról. Lépésről lépésre követheti a dolgokat anélkül, hogy kimenne az építkezésre. Érdemes visszatérni rendszeresen, hogy képben legyen mielőtt beköltözik.

Bővebben

02 Ajánlások

„Ha a nagy kalandok véget érnek, egy kedves otthon vár. Hisz van egy tábla, amire a nevem felírtam már.”
Szíj Melinda „Otthon vagyok” c. lemezének címadó dalából
Végre otthon! – ha a Foldana Ligetet választja,Ön is így érzi majd egy fárasztó nap után.”
Szíj Melinda
Miért a Foldana Liget? Mert itt már én is otthon vagyok, könnyen megközelíthető, s a közelben mindent megtalálok.”
Szíj Melinda

Videó

03 Kérdések, Válaszok

Gyakori Kérdések


Üzemeltetési tapasztalatuk van már?

A beruházást a Foldana Liget Kft. bonyolítja, akinek 100%-os tulajdonosa a Foldana Ingatlan- és Követeléskezelő Kft. A tulajdonosi társaság 2008-ban alakult Ingatlankezelési tevékenységre, amelynek keretében Budapest területén jelenleg mintegy 7000 társasházi albetét közös képviseletét, üzemeltetését végzi.

Beruházásban is van tapasztalatuk?

Társaságunk 2013-ban saját beruházásban egy 5 szintes irodaházat épített Budapest 13. ker. Jász u. 66/B szám alatt, amely egyben társaságunk székhelye. Az építkezést 5 hónap alatt sikerült befejezni, mivel a társasházi üzemeltetés területén felépített kiterjedt kivitelezői kapcsolati hálót, valamint saját műszaki ügyintézőink szakmai tudását is igénybe tudtuk venni.

Hitelt lehet-e felvenni a vásárláshoz?

A Foldana Liget Kft. hitelt, vagy részletfizetési lehetőséget nem tud nyújtani a vásárlói számára, azonban banki hitel, valamint a Családok Otthonteremtő Kedvezménye igénybe vehető. Amennyiben a lakás megvásárlásához banki hitelt szeretne igénybe venni, ezt kedvező feltételekkel tudja intézni bármely pénzintézetnél. Az ügyintézésre a Foldana Kft. irodaházában hitelügyintézésre kijelölt kollégáink is szívesen állnak rendelkezésre.

Mennyire forgalmas, zajos a környék?

A társasház a kerület közkedvelt, megújult részén, a kerület központjának számító Béke tértől 9 perc sétára fog felépülni. A telek egy csöndes, és átmenő forgalomtól mentes utcácskában található, amely a Fáy utcát és a Frangepán utcát köti össze. A kellemes és nyugodt, polgári lakókörnyezet mellett a helyet a jó tömegközlekedés és a kiemelkedő intézményi ellátottság teszi igazán vonzóvá.
Kérdések és Kapcsolatfelvétel:
Telefon: 06-1-255-2055

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.